Problemi za Osima: Svraka povrijeđen

Mladi vezista ipak bi mogao zaigrati u Tel Avivu

Problemi za Osima: Svraka povrijeđen

Muamer Svraka večeras je trenirao smanjenim intezitetom, te nije radio sa ostatkom ekipe Željezničara, koja u utorak igra prvi susret 2. pretkola Lige prvaka u Tel Avivu.

Mladi vezista aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara, večeras je radio po posebnom programu zbog manjeg loma lijeve ruke na kojoj ima langetu.

Ipak, u redovima sarajevske ekipe se nadaju da će Svraka ipak biti spreman za susret kojeg u Tel Avivu u utorak navečer Željezničar igra protiv izraelskog predstavnika Hapoela iz Tel Aviva.

"Muamer Svraka je pretprio manji lom ruke. Ipak, sve su prilike da će biti spreman i u sastavu do utorka navečer", potvrdio nam je fizioterapeut Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.