Radamel Falcao posljednje pojačanje Van Gaala

Kolumbijac dolazi na Old Trafford

Radamel Falcao posljednje pojačanje Van Gaala

Mnogo se posljednjih dana priča o reprezentativcu Kolumbije, Radamelu Falcau. Kolumbijac po svemu sudeći više neće igrati za francuski Monaco. 

Falcao je na meti evropskih velikana, a za njegove usluge najveće interesovanje pokazali su Real Madrid i gradski rivali iz Manchestera. Prema izvještajima koji dolaze iz Kolumbije Falcao je najbliži Unitedu i pitanje je vremena kada će se transfer i ozvaničiti. 

Novinarka DIRECTV Sportsa i Terra Columbije, Saris Bello najavila je Falcaov transfer u United. Navodno će ekipa sa Old Trafforda za Kolumbijca platiti 65 miliona eura, a Falcao će postati jedan od najplaćenijih igrača na Otoku. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.