Rakitić: Ronaldo neće moći mirno spavati

Vezista Barce pred meč

Rakitić: Ronaldo neće moći mirno spavati

Fudbaleri Hrvatske i Portugala sutra navečer će odigrati meč osmine finala Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Veliki optimista pred ovaj meč je vezni fudbaler Hrvatske i španske Barcelone Ivan Rakitić koji poručuje da je želje njegovog tima da dogura što dalje.

"Možemo biti jako zadovoljni i sretni, jer ipak dobiti europske prvake nije nešto što se može ostvariti baš svaki dan. Međutim, još ništa nismo napravili. Naša želja je dogurati još puno dalje i dokazati da smo pravi", rekao je Rakitić pa se osvrnuo i na Ronalda:

"Svi znamo kakav je igrač. Ne smijete mu ostaviti niti pola metra prostora, ali neka on malo razmišlja o nama. Sigurno neće mirno spavati", poručio je Rakitić.

Hrvatska i Portugal igraju sutra od 21.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi