Samo Totti nije na prodaju: Pjanić može ići za 25 miliona!

Rasprodaja u Romi

Samo Totti nije na prodaju: Pjanić može ići za 25 miliona!

Midhat Šljivak

Igru ekipe Rome u ovoj sezoni italijanske Serie A pored vječno prisutnog Princa Rima Francesca Tottija nose naš Miralem Pjanić i Daniele De Rossi.

I pored zaista sjajne ekipe, Roma je u ovoj sezoni imala dosta oscilacija u igri, a velika trojka ovog tima mogla bi biti u narednoj sezoni načeta, jer su vlasnici Vučice spremni prodati sve osim svoje legende Francesca Tottija.

Prema navodima Gazztte dello sport rukovodstvo Rome je najavilo da su svi osim Tottija na prodaju, pa čak i Miralem Pjanić.  Cijena za slobodu našeg  reprezentativca je 25 miliona eura, te ukoliko neko ponudi ovaj novac, klub neće praviti probleme našem sjajnom veznjaku. Za Pjanića su već interes pokazali mnogo evropski velikani poput Bayerna i Barcelone, a vijest da je Pjanić na prodaju će ih svakako razveseliti.

Također, pored Pjanića na prodaju je i legendarni igrač Rome Daniele De Rossi za kojeg Roma traži 20 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti