Spalletti: Moji momci imaju kvalitet da slave u derbiju

Sutra se igra derbi Rima

Spalletti: Moji momci imaju kvalitet da slave u derbiju

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra igraju veliki gradski derbi protiv Lazija u okviru 15. kola italijanske Serije A.

Derbi Rima igra se sutra na Olimpicu od 15 sati, a trener Rome, Luciano Spalletti, pred meč izjavio je da sve taktike padaju u vodu kada je u pitanju veliki derbi.

"Želimo da igramo dobar fudbal i pokazali smo da to možemo. Simone Inzaghi s Lazijom radi dobar posao i siguran sam da će to biti dobar meč. Nadam se da će navijači napokon doći i pružiti podršku, te učiniti ovaj derbi savršenim. Ovo je poseban meč, ali pobjeda bi bila kao i u svakom drugom meču", rekao je Spalletti, te dodao:

"Moji momci imaju kvalitet da dobiju derbi. Paredes, Salah i Florenzi neće igrati dok je upitan i nastup El Shaarawyja. Ne znam ko će mijenjati Salaha, Iturbe i Totti su spremni pa ćemo vidjeti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi