Wenger: Nije me strah da trošim novce

Menadžer Arsenala će odriješiti kesu u januaru

Wenger: Nije me strah da trošim novce

Tobdžije iz Londona u ljetnom prelaznom roku potrošile su 30 miliona funti za Alexisa Sancheza, te 45 miliona funti za Caluma Chambersa, Mathieua Debuchyja i Dannyja Welbecka. 

Arsene Wenger kojeg su navijači Arsenala kritikovali da nije spreman da troši novac, još jednom će u januarskom prelaznom roku odriješiti kesu. Istkao je kako će tokom januarskog prelaznog roka u klub vjerovatno stići defanzivac.

"Postoji velika razlika između percepcije koju ljudi imaju o meni i stvarnosti. Nije me strah da trošim novac. Kada bi izašli sa mnom jednu noć to bi i razumjeli. Ono što ne volim je da trošim novac koji nemam. Sada imamo novac i nije ga problem potrošiti. Borio sam se protiv trošenja novca koji bi doveo budućnost kluba u pitanje," kaže Wenger. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.