Argentina bolja od Hrvatske

Drugo kolo olimpijskog turnira

Argentina bolja od Hrvatske

Košarkaši Hrvatske su na startu Igara napravili veliko iznenađenje trijumfom nad selekcijom Španije, ali takvu igru nisu mogli da ponove u drugom kolu.

Izabranici Ace Petrovića sinoć su poraženi od iskusne ekipe Argentine sa 90:82.

Hrvatska se koliko toliko držala u prvom poluvremenu i na pauzu je otišla sa minusom od šest poena (46:40), da bi u trećoj četvrtini doživjela pravi fijasko i ovaj dio igre izgubila sa 27:14.

Hrvati su u jednom trenutku gubili sa 20 poena prednosti (66:46), međutim, i pored toga imali su šansu da se u potpunosti vrate u meč. Košarkaši Hrvatske su u posljednjem minutu prišli na četiri poena zaostatka (85:81), ali ih je pad koncetracije u završnici skupo koštao.

Luis Scola bio je najbolji pojedinac meča sa 23 poena i 9 skokova. Kod Hrvata treba istaći Darija Šarića, koji je meč okončao sa 19 koševa i 10 uhvaćenih lopti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi