Grčki trener poručio: Kaliniću želim sve najgore!

Epilog verbalnog sukoba na terenu

Grčki trener poručio: Kaliniću želim sve najgore!

Utakmica Gaziantepa i Fenerbahčea u okviru turskog prvenstva bila je i više nego zanimljiva, što se odnosi i na 'treće poluvrijeme' u kojem su učestvovali košarkaš Fenera Nikola Kalinić i protivnički trener Stefanos Dedas.

Turski mediji prenose da je bilo mnogo tenzija nakon meča kada su se Kalinić i Dedas verbalno sukobili, a o tome je govorio trener Gaziantepa Dedas, koji je bio brutalan.

"Moram reći nešto o Kaliniću. Poslije utakmice mi je rekao neke zaista odvratne stvari. To mu nikada neću zaboraviti ni oprostiti. Feneru želim mnogo sreće, a Kaliniću sve najgore. Treba ga biti sramota svog ponašanja", poruča je grčkog stručnjaka.

Inače, Fenerbahče je u ovoj utakmici uspio nadoknaditi -24 iz prvog poluvremena i doći do pobjede, pa je Dedas imao nešto reći i o suđenju.

"Utakmica je bila u rangu Eurolige, ali je nažalost samo jedan sudac bio na tom nivou. Ostala dvojica nisu. Ponosan sam na našu partiju u prvom poluvremenu, a u drugom je Fener napravio veliki pritisak. Sudije nisu imale ujednačen kriterij i nisam siguran hoće li takve stvari ubuduće pomoći Fenerbahčeu", zaključio je Dedas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi