Mitrović: Želim nastaviti tamo gdje sam stao

Centarfor Orlova pred Vels

Mitrović: Želim nastaviti tamo gdje sam stao

D. Vejo

Centarfor reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović sa velikim nestrpljenjem iščekuje predstojeći kvalifikacioni susret sa Velsom.

Pobjeda bi Orlovima na pola otvorila vrata Mundijala u Rusiji, kojeg izabranici Slavoljuba Muslina silno iščekuju godinama unazad.

"Naoštren" pred ovaj susret je i prvi centarfor Srbije Aleksandar Mitrović koji ističe da je susret sa Velšanima za biti ili ne biti. A kako i ne bi bio željan igre, s obzirom da nije pretjerano uživao u povjerenju šefa struke Newcastlea Rafaela Beniteza.

Poručuje da će nastaviti tresti mreže protivnika u dresu nacionalnog tima.

"Znamo da nas čeka jedan dosta težak meč. No, mi smo trenutno prvi u grupi. Ostale ekipe gledamo odozgo. Nadam se da ću nastaviti tamo gdje sam stao, a to je postizati golove za reprezentaciju", poručio je Aleksandar Mitrović.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se 11. juna na stadionu Rajko Mitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi