Radonjić: Može i bolje, ali je važno da smo u finalu

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Može i bolje, ali je važno da smo u finalu

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde pobjedom nad FMP-om plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća.

Crveno-bijeli su dominirali tokom cijelog meča. Svjesno su u posljednjoj dionici igru prepustili protivniku, koji ipak nije smogao snage da stigne do preokreta i plasira se u finale turnira.

Strateg Beograđana kako kaže, zadovoljan je igrom, uprkos činjenici da u pojedinim dijelovima utakmice njegovi igrači nisu poštovali dogovor iz svlačionice.

"Igra se na pobjedu i prolaz, na ovom takmičenju ništa drugo nije važno. Bili smo u mogućnosti da neke minute uzmu Bjelica i Wolters, jer situacija je takva da proces izlaska iz povreda mora da se radi na drugačiji način, nego što to praksa nalaže. Određenim segmentima u igri nisam zadovoljan, nismo poštovali dogovor, ali opet, važno je da smo pobjedili", izjavio je nakon meča trener Zvezde, Dejan Radonjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi