Zvezda slavila u derbiju kola

Super liga Srbije

Zvezda slavila u derbiju kola

Sinoć su odigrane utakmice 8. kola kšarkaške Super lige Srbije u kojima nije bilo iznenađenje. Svi favorizovani timovi upisali su pobjede, a derbi kola su odigrali Crvena zvezda i FMP Železnik.

U odličnoj utakmici Zvezda je u Pioniru slavila sa 92:83. Elmedin Kikanović je za 17 minuta upisao 1 poen i 1 skok, a Oliver Stević za 20 minuta 10 poena i 1 skok. Ponovo je briljantnu partiju odigrao Nemanja Bjelica koji je upisao 26 poena, 10 skokova i 4 asistencije. Vuk Radivojević je dodao 23 poena i 5 asistencija, dok je kod FMP-a najbolji bio Miroslav Raduljica sa 33 poena i 10 skokova.

Lester McCalebb je sa 16 poena predvodio Partizan do pobjede u Pančevu kod Tamiša (72:65), a Vukašin Aleksić je sa 24 poena i 9 asistencija bio prevaga na strani Radničkog u pobjedi nad Metalcem u Valjevu rezultatom 75:74.

Hemofarm je slavio u Čačku kod Borca sa 95:80, a u poraženom timu je bh. reprezentativac Aleksej Nešović za 21 minutu ubacio 13 poena. Kod Hemofarma su odlični bili Milan Mačvan sa 21 poenom i 8 skokova i Stefan Marković sa 20 poena.

Nakon osam odigranih kola na tabeli vode Partizan i Hemofarm sa omjerom 7-1, slijede Radnički 6-2, FMP i Crvena zvezda 4-4, Tamiš 2-6, te Borac i Metalac koji imaju omjer 1-7.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti