Bernard Tomić uhapšen u Miamiju

Opirao se hapšenju i upao na tuđi posjed

Bernard Tomić uhapšen u Miamiju

A. Beganović

Australijski teniser Bernard Tomić uhapšen je u Miamiju, pišu mediji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Kontroverzni teniser, koji se trenutno nalazi na 25. mjestu ATP liste, iza rešetaka je završio jer je odbio da stiša muziku u hotelskoj sobi, a nakon toga se opirao hapšenju.

Američki mediji pišu da je Tomić sa svojim društvom u hotelskom apartmanu napravio ludu žurku, te da je opomenut od osoblja hotela kojem su se žalili svi gosti.

Međutim, Tomić radnike obezbjeđenja nije shvatao ozbiljno, odnosno zalupio im je vratima, a žurka je nastavljena. Malo potom na vrata apartmana u kojem je bila žurka pokucala je policija, koja je zamolila Tomića i društvo da napuste hotel pošto su odjavljeni sa spiska gostiju.

Svi izuzev Bernarda su napustili hotel, a australski teniser i policiji je zalupio vrata, pa je uhapšen pod optužnicom da se opirao hapšenju i da je ipao u tuđi posjed. Australijski teniser je pritvor napustio nakon što je uplatio 2.000 dolara kaucije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.