Ferguson i Connery na press konferenciji Murrayja

Iznenadili ga

Ferguson i Connery na press konferenciji Murrayja

Edmir Škorić

Nakon što je izborio finale US Opena, britanski teniser Andy Murray  nije ni slutio ko će ga dočekati na konferenciji za novinare.

Murray je u četvrtfinalu sjajnom igrom savlaao Tomaša Berdycha sa 3:1 po setovima, te tako drugi put u karijeri stigao do finala posljednjeg Grand Slam turnira u sezoni.

 

Na press konferenciji nakon meča s Čehom razgovarao je sa trenerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom i slavnim glumcem Seanom Conneryjem.

 

"Oprostite mi što prekidam", kazao je Connery, koji je sedam puta glumio Jamesa Bonda, te Murrayja upoznao s Fergusonom.

 

"Ne znam gdje je tvoja mama? Aha, da, tu je", govorio je Connery teniseru, a njegovoj majci uzvratio: "Smrdiš po vinu". 

 

Gospođa Murray je uzvratila: "Zahvaljujući Alexu Fergusonu, on me ponudio. Rekao mi je da je Škotska izmislila svijet".

 

Nadodao se Ferguson rekavši kako na US Open dolazi već zadnje tri godine i kako su "Škoti izmislili vjetar", naravno pritom misleći na vremenske uvjete u New Yorku.

 

"Vidimo se u nakon sljedećeg meča", rekao je pomalo zbunjeni Murray, a Ferguson mu odgovorio: "Nastavi svoj intervju. Znaš da ja ne razgovaram s novinarima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti