Leroy Sane otkrio zaista zanimljivu tetovažu
Foto: EPA

Tetovažom obilježio ispadanje iz Lige prvaka?

Leroy Sane otkrio zaista zanimljivu tetovažu

Leroy Sane je u Manchester City stigao kao veliko pojačanje, a pri njegovom dovođenju iz Schalkea u Cityju nisu štedjeli novac.

Sane je obećavao da bi se u Cityju mogao razviti u jednog od najboljih igrača na svijetu, ali mu povrede nisu dozvolile da ove sezone pokaže sve što zna.

Ipak, Sane je i ove sezone u pojedinim momentima pokazivao zbog čega ga je klub iz Manchestera toliko želio vidjeti u svojim redovima.

Danas je, međutim, Leroy Sane izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, nakon što je poslije pobjede nad Watfordom, fudbaler Cityja pokazao zanimljivu tetovažu na leđima.

Naime, nakon što je po završetku utakmice skinuo dres na njegovim leđima se mogla vidjeti tetovaža, koja, prema mišljenju mnogih, predstavlja upravo Sanea.

Na tetovaži se može vidjeti slika Sanea u Cityjevom dresu, a neki su već zaključili da neodoljivo podsjeća na fotografije njegove proslave gola kojeg je postigao protiv Monaca u Ligi prvaka, tako da su se na društvenim mrežama pojavili komentari da je to "komemorativna" tetovaža posvećena Cityjevom ispadanju iz najeltinijeg klupskog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti