Mladi golman iz Srbije preminuo nakon udara groma

Tragična priča...

Mladi golman iz Srbije preminuo nakon udara groma

Iz Malezije nam dolazi tragična priča čiji je glavni akter mladi golman porijeklom iz Srbije. 

Naime, osamnaestogodišnji Marco Stefan Petrovski je preminuo u bolnici mjesec dana nakon što ga je na treningu udario grom, a cijela tragedija se dogodila početkom aprila na treningu malezijskog Melaka Uniteda. 

Poslije dvije sedmice u bolnici činilo se da će se Petrovski oporaviti. Otvarao je oči, komunicirao sa najbližima, međutim na kraju nažalost nije uspio dobiti najvažniju utakmicu u karijeri.

Marco Stefan Petrovski je bio australijski državljanin i prema riječima članova porodice, životni san mu je bio da brani za reprezentaciju Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti