Seks bomba zapalia internet, ali i zabrinula učesnike SP

Anastasia Kvitko, ambasadorka Mundijala

Seks bomba zapalia internet, ali i zabrinula učesnike SP

Midhat Šljivak

Ruska seks bomba Anastasija Kvitko, koja je jedna od ambasadorki Svjetskog prvensta u fudbalu, ponovo je fotografijama zapalila internet.

Ova atraktivna Ruskinja privlači veliku pažnju golišavim fotografijama, a otkako je postala i ambasadorka i promotorka Mundijala, interes za njom je dodatno porastao u svim dijelovima svijeta.

Ipak, Anastasija je veoma rastužila učesnike prvenstva u Rusiji 2018. godine. Fanovima je srce slomila fotografijom u vjenčanici, nakon čega su svi pomislili da se udaje.

Dodatan problem im je napravila i činjenicom da je zabranila komentare, pa su fanovi dodatno iznervirani.

Ovu rusku ljepoticu ćemo vjerovatno sresti i na Mundijalu, gdje će obavljati poslove ambasadorke. Do tada ona uživa u SAD-u, a vi uživajte u njenim vrućim fotografijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti