Vardy hitno odjurio u bolnicu
Foto: EPA

Zbog sina Finleyja

Vardy hitno odjurio u bolnicu

Endin Čaušević

Napadač Leicestera, Jamie Vardy, sinoć je imao jednu od najgorih noći u svom životu.

Engleski mediji objavili su danas da porodica Vardy sinoć nije spavala, te da su cijelu noć proveli u bolnici u Leicesteru. Naime, tokom noći napadača Leicestera i njegovu suprugu probudio je plač tromjesečnog sina Finleyja.

Iako su mislili da je to kao i svaku drugu noć nakon sat vremena shvatili su da nešto nije u redu. Jamie i Rebekah su odjurili u bolnicu gdje su na kraju saznali da im sin ima misteriozni osip.

Doktori u bolnici u Leicesteru nisu uspjeli dijagnozirati o čemu se radi, te su danas Vardy i njegova supruga bili primorani da idu u Londonu. Finley ima visoku temperaturu što najviše brine doktore koji još uvijek ne mogu da "provale" o čemu je riječ. Nadamo se da će sve proći u najboljem redu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi