Badr Hari pomaže BiH i Srbiji

Potez vrijedan pohvale

Badr Hari pomaže BiH i Srbiji

Badr Hari je odlučio donirati dio prihoda od svoje sljedeće borbe Bosni i Hercegovini i Srbiji koje su, kako svi dobro znamo, pretrpile ogromne gubitke u minulom periodu zbog poplava.

Iako nosi nadimak "Bad boy" i ima prilično nesređen život van ringa, legendarni borac ovom gestom pokazao je da ima veliko srce. On je na svom Facebook profilu pozvao fanove da plate PPW (Pay per wiev) za njegovu narednu borbu i time pomognu narodu naše zemlje i susjedne Srbije.

"Kupite PPW. Dio novca koji dobijem proslijedit ću Bosni i Srbiji", stoji na oficijelnoj stranici Badr Harija na pomenutoj mreži.

Ovim potezom je ionako popularni Marokanac pridobio još više fanova u našoj zemlji. Potez za svaku pohvalu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.