Banjalučani: Srećno, ajkulo s ljudskim likom

Banjaluka ispratila Mihajla Čeprkala u Rio

Banjalučani: Srećno, ajkulo s ljudskim likom

D. Vejo

Mihajlo Čeprkalo, 17-godišnji plivač iz Banja Luke koji nosi nadije nacije na svojim leđima, tokom predstojećih OI u Riju.

Banjalučki plivač Mihajlo Čeprkalo nagrađen je za muktrpan trud i rad. Naime, on je najmlađi član bosanskohercegovačke olimpijske ekspedicije koja sutra putuje na globalni događaj u Brazil. Ima svega 17 godina, te je ispred njega svjetla karijera. 

Njegovi sugrađani znali su to nagraditi pa su tako u jednom od banjalučkih naselja odlučili da mu požele srećan put i mnogo sreće u Riju. Na jednom od školskih igrališta, organizovali su bakljadu te uz pjesmu mladom plivaču poželjeli srećan put. Ništa se nije vidjelo od crvenog i plavog dima, ali veoma dobro su se čule glasne žice koje su do posljednjeg atoma snage izgovarale njegovo ime.

Među onima koji su poželjeli sreću bio je i najbolji bh. kajakaš Darko Savić koji je na svom facebook profilu u komentaru slike napisao "Ajkulo s ljudskim likom". 

Put do vrha nije ni malo lak, rame uz rame sa najvećim plivačkim imenima stat će mladi Mihajlo kroz nekoliko dana. Plivačko zlato ova zemlja već ima, samo ga treba čuvati kako bi danas ili sutra zasijao u punom sjaju. Dok je ovakvih plivača, BiH ne mora da brine. Čeprkalo je vratio plivanje na stare staze slave u ovoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti