Marjanović: Dobrom igrom, možemo pomrsiti račune Brčacima

Trener OK Borac pred meč sa liderom

Marjanović: Dobrom igrom, možemo pomrsiti račune Brčacima

D. Vejo

Odbojkaši Borca ove sedmice imaju težak raspored kada je u pitanju Premijer liga BiH.

Jučerašnji uvjerljiv poraz od HOK Domaljevac svakako da boli (3:0), a strateg crveno-plavih ne krije nezadovoljstvo.

"Odigrali smo dosta loše. Nije to bilo onako kako smo planirali. Otišli smo bez dva glavna igrača, a zamjene nisu opravdale očekivanja. Domaljevac je standardno bio dobar na svom parketu, a mi skroz loši. Vukli smo se po terenu, slabo odigrali, te je to rezultiralo ovakvom ishodu", rekao je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Međutim, za Banjalučane nema odmora, već sutra ih čeka veliki izazov. Dočekuju lidera na tabeli ekipu Mladosti iz Brčkog, a svoje očekivanja povodom ovom meča, kazao je upravo iskusni strateg.

"Jeste, dočekujemo Mladost. Oni su lider na tabeli, te mi moramo dati svoj maksimum kako bi stigli do pozitivnog ishoda. Nadam se da ćemo im dobrom igrom pomrsiti račune. Nedostajat će nam Džomba, ostali su zdravi", zaključuje Marjanović.

Utakmica između OK Borac i OK Mladost igra se sutra od 20.30 sati u "Boriku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi