Poznat stepen povrede Badra Harija

Pukao mu mišić

Poznat stepen povrede Badra Harija

Midhat Šljivak

Badr Hari poražen je prošle subote od Rica Verhoevena tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Marokanac je praktički predao meč zbog povrede ruke, a iako se činilo da je ruka slomljena, srećom po Harija, to se nije desulo.

Badr je zadobio rupturu mišića desne ruke, a ovu vijest je objavio njegov trener Mike Passenier, koji vjeruje kako će dogoditi novi meč Badra i Rica.

"Da su nas razbili u ovom meču, rekao bih da smo prestari i da ne možemo više. Stali smo ispred njega i povrijedili ga. Mi ćemo se vratiti", istakao je Passenier.

Još uvijek nije poznato kada bi se revanš mogao dogoditi, ali će Hari morati na pauzu od treninga zbog ove nezgodne povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi