Put Ćatića i Sturma do četvrte svjetske titule

Svjetski šampion

Put Ćatića i Sturma do četvrte svjetske titule

Pred kraj 2013. godine Felix Sturm, njemački bokser bh. korijena pravog imena Adnan Ćatić se po četvrti put u svojoj karijeri okitio šampionskom titulom nakon što je nokautirao Darrena Barkera.

Iako nastupa po zastavom Njemačke, Ćatić svoje pobjede slavi sa onom njemu dražom, zastavom Bosne i Hercegovine, a i svojim navijačima se ovaj sjajni bokser obrati na bosanskom jeziku. 

Ćatić je po svaku cijenu želio po četvrti put pojas svjetskog šampiona, a kako se spremao za meč u kojem je uspio povratiti titulu možete pogledati na videu koji prikazuje kroz šta sve je Adnan prolazio tokom priprema za povratak na svjetski tron.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.