Daničić: Brza i atraktivna igra krasi nas od početka lige

Igrač Borca zadovoljan večerašnjom utakmicom

Daničić: Brza i atraktivna igra krasi nas od početka lige

D. Vejo

Kvalitetna odbrana ali i napad krasili su igru rukometaša Borca u večerašnjoj pobjedi nad Konjuhom u Banjaluci (32:26).

Crveno-plavi su krenuli od prvog sudijskog zvižduka bez milosti, što se i vidjelo na parketu. Puleni Ratka Đurkovića večeras su upisali peti vezani trijumf u najelitnijem rukometnom takmičenju u državi.

"Promašili smo dosta zicera, to je bilo krucijalno za prvo poluvrijeme, zbog toga je razlika bila manja. Međutim, u drugom dijelu smo fokus stavili urapvo na realizaciju što smo uspjeli. Trud je urodio plodom. Od početka sezone vidi se napredak u našoj igri, igramo brzo i atrkativno, što smo pokazali u dosadašnjem dijelu prvenstva", izjavio je za SportSport.ba rukometaš Borca, Goran Daničić.

Borac svoj premijerligaški put nastavlja već u srijedu, kada gostuje ekipi Hercegovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi