Irfan Smajlagić uoči večerašnjeg duela

"Idemo po historijsku pobjedu"

U okviru 9. kola Lige prvaka za rukometaše danas sa početkom u 19 sati Bosna BH Gas će u Skenderiji snage odmjeriti sa Constantom.

Eventualnim trijumfom Studenti bi došli na korak do osmine finala, a za takav poduhvat trebat će im podrška s tribina.

"Bez obzira na veliki značaj utakmice moramo biti svjesni da je ovo samo sport. Ne trebamo biti euforični ukoliko slavimo, a isto tako ne trebamo poraz prihvatati kao tragediju. Rukomet će se igrati i nakon današnje utakmice", rekao je trener Studenata Irfan Smajlagić.

"Podrška s tribina nam je od velikog značaja. Igramo protiv protivnika koji je jači nego u prvom dijelu sezone. Mi imamo realne šanse i spremni smo na borbu. Dat ćemo sve od sebe da napravimo historijski rezultat, kako za klub tako i za bh. klupski sport", dodao je Smajlagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti