"Federer je odigrao svoj najbolji meč na zemlji ove godine!"

Trener legendarnog Švicarca otkrio

"Federer je odigrao svoj najbolji meč na zemlji ove godine!"

Džumhur je danas za protivnika imao najboljeg tenisera svih vremena, pa su samim tim Damirove šanse za pobjedu objektivno bile veoma male.

Roger Federer bi možda bio savladiv da je odigrao ispod svog nivoa. Damiru je bio potreban Rogerov izuzetno loš dan, ali je na njegovu žalost Švicarac bio maestralan.

"Federer je odigrao svoj najbolji meč na zemlji ove godine", istakao je nakon završetka meča Stefan Edberg, trener legendarnog Švicarca.

Edberg je tim riječima samo potvrdio koliko je naš teniser danas pružio dobar otpor favorizovanom Federeru, koji je uz sve svoje prednosti u odnosu na Džumhura bio i izuzetno raspoložen za igru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.