U prodaji ulaznice za meč reprezentacija BiH i Holandije

Susret se igra u Zenici

U prodaji ulaznice za meč reprezentacija BiH i Holandije

Piše: S. Mlaćo
Od danas su u prodaji ulaznice za susret teniskih reprezentacija BiH i Holandije koji se igra u Gradskoj Areni Zenica od 7. do 9.aprila u okviru 2.kola Grupe I Europe/Africa zone.

Jednodnevne karte po cijeni od 5KM, te trodnevne od 10KM navijači mogu kupiti na prodajnim mjestima kupikartu.ba, a od naredne sedmice će biti dostupne i na blagajni zeničke Arene.

Dva singl meča na programu su u petak 7.aprila od 14 sati, dubl dan kasnije u istom terminu, a preostali singlovi u nedjelju 9.aprila od 13 sati. Tačan raspored bit će utvrđen žrijebom koji je zakazan za četvrtak 6.aprila.

Sastavi oba tima trebalo bi da budu poznati sutra (utorak 28.3.) u poslijepodnevnim satima, nakon što Međunarodna teniska federacija potvrdi nominacije.

Kako je ranije najavljeno Teniskom savezu BiH, Holanđani dolaze sa brojnom ekipom koja uključuje trenere, medicinski tim i tehničko osoblje. Sa zvaničnicima teniske asocijacije Holandije stižu i brojni sportski novinari koji će pratiti susret dvije selekcije, a očekuje se i dolazak oko 50 gostujućih navijača.

 


Davis Cup