Navijači Borussije stigli u Sarajevo

Gostujući navijači pristižu

Navijači Borussije stigli u Sarajevo

Navijači Borussije M'gladbach, čiji će klub večeras od 20:45 minuta u okviru prve utakmice play-off faze Europa lige igrati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović – Hase”, počeli su stizati u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Fanovi jednog od najtrofejnijih njemačkih klubova nakon što su čarter letovi stigli u Sarajevo, počeli su se okupljati na platou Skenderije, koji osigurava veliki broj policajaca i pripadnika osiguranja.

Prema onome što je na licu mjesta uspjela saznati ekipa našeg portala navijači Borussije M'gladbach će sve to utakmice biti smješteni na platou ispred dvorane Skenderija.

Peterostruki prvak Njemačke u susret sa Sarajevom trebao bi imati podršku oko 2.000 svojih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.