Drama u Los Angelesu pripala Phoenixu, St. Louis siguran

NHL liga

Drama u Los Angelesu pripala Phoenixu, St. Louis siguran

Teme:

Minnesota nije imala šanse na gostovanju kod Boston Bruinsa koji su trijumfovali sa 4:1. Sa po dva pogotka u drugom i trećem periodu domaći tim upisao je važnu pobjedu. 

Tampa Bay je nakon druge trećine imao sigurnih 3:0, ali su gosti iz Vancouvera preko Burrowsa smanjili na 3:1. Uslijedio je pogodak za 4:1 preko Pyata, da bi gosti do kraja postigli još dva pogotka koja nisu bila dovoljna za nešto više.

Morow je doveo St. Louis u vodstvo preko Winnipega, izjednačio je O'Dell, a do kraja je trijumf od 3:1 domaćem timu donijeo Backes sa dva pogotka.

Najzanimljiviji meč noćas odigrali su Los Angeles i Phoenix. Završeno je pobjedom gostiju rezultato 4:3. Gosti su u ranoj fazi meča ostvarili prednost od dva pogotka, domaći su potom preokrenuli na 3:2, da bi gosti do kraja izjednačili i postigli pobjednosni gol za konačnih 3:4.

NHL liga:

Boston – Minnesota 4:1
Tampa Bay –Vancouver 4:3
St. Louis – Winnipeg 3:1
Los Angeles –Phoenix 3:4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.