11

Komentari (11)

Salence
Šta još ima da se napravi u tom sportu,koji rekord nije skinuo?Ne znam koliko se puta taj čovjek dokazao,i dokazivao...pare nisu,ima pare....Zna li neko tu od ovih što im je dupe zaljepljeno za fotelju šta je to šta čovjeka tjera da pomiče granice?Svoje,timske,granice sporta....šta misle ovi mlađi koji misle da se postaje šampion samo zbog vozila,misle,klinac misle,lupetaju sisajući palac još uvjek....šta mislite šta je to što Lewisa tjera da još vozi,trenira,drži djetu,diže tegove i veseli se kao malo djete kad osvoji Pole Position?mirišem jednu izvrsnu sezonu u F1,jedva čekam!
DamirS
Očekivano, nisam ni mislio da će se oprostiti. Mislim da hoće da se opet dokazuje, mada ga lagano i godine stižu (37) dok su Max i Russell još mlađahni i puni snage. Ali mislim da se još može nositi s njima.
ubnt
Sudije su ti ukrale titulu , ali i bez nje ti si najveci ikada . Onaj glupi egomanijak , Nizozemac , zna da je titulu dobio a ne osvojio . Licemjer .
BogatiDijasporac
Tom glupom Nizozemcu su roknuli nekoliko kazni, dok su ovom progledali kroz prste nekoliko puta. Nek pjeva borbene.
Malmi_Suomi
@BogatiDijasporac da pjeva borbene partizanske sa Igmana? Hahahaha.
Pozzz
Malmi_Suomi
Što sam dvojicu izbacio u P. lijepu M. pa vidim da ostavim bilo kakav komentar od " te neimenovane dvojice dobijem 2 DISLAJKA KO KUĆA " hahahaha, koji ste vi paćenici i BIJEDNICI ma ko ste da ste ali ste DNO DNA. Ja sam se prijavio na naš BH PORTAL da čitam i " baš ovaj volim ga što je sa Soukbunara " i da nekada nešto napišem a vi " pojedini iskonpleksirani " dozvolit ću vam da se sagnete na donju pipiu i to kod SULTANA , vraćali bi se opet . Hahahahaha koje ste vas dvojica trojica budala a ostalo je normalna raja. Hihihi BOK!!!
Blibra
Hahaha jos places jel
Mostarac94
Idemoo po tituluuu
BogatiDijasporac
Gdje ides bolan? Sjedi gdje si, hahaha, eki, on ide po titulu.
Mostarac94
Bravo evo banana za foru
isko87
Djabe ti sve Hamilton kad ce opet Max bit bolji??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.