Hamilton se nije oglašavao dva mjeseca, pa konačno odlučio da prekine šutnju

Oglasio se na Twitteru

Hamilton se nije oglašavao dva mjeseca, pa konačno odlučio da prekine šutnju

E. Čaušević

Lewis Hamilton prošle sezone nije uspio da odbrani titulu prvaka svijeta u Formuli 1.

Hamilton je u posljednjoj utrci nekoliko krugova prije kraja imao sve u svojim rukama i bio je na korak od pobjede, ali na kraju se sve preokrenulo i titula je otišla u ruke Maxa Verstappena.

Nakon toga Britanac se u potpunosti povukao iz javnosti, a prethodnih sedmica se špekulisalo čak da bi mogao da napusti Formulu 1.

Hamilton skoro dva mjeseca ništa nije objavljivao na društvenim mrežama gdje je prije toga bio itekako aktivan, ali danas je odlučio da prekine šutnju.

On je na Twitteru objavio svoju fotografiju uz poruku: "Nije me bilo, ali sam se sada vratio".

Hamilton je ovom porukom oduševio svoje fanove, ali i ekipu Mercedesa koja je potvrdila da je jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena počeo pripreme za novu sezonu.

Top Komentari

ubnt
Sudije su ti ukrale titulu , ali i bez nje ti si najveci ikada . Onaj glupi egomanijak , Nizozemac , zna da je titulu dobio a ne osvojio . Licemjer .
12 12
isko87
Djabe ti sve Hamilton kad ce opet Max bit bolji??
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi