21

Komentari (21)

IstraHrvatska
Ja mislim da bi zbog proslosti cak i dosao posto je to iza njega nego Tyson jos uvijek pusi vutru a to je u islamu haram. Pozdrav iz Hrvatske
IstraHrvatska
Zoilomas
Jao pa nece ti glavu osjeci haha jao debila ovaj ima filter od ulja za mozak
mirex
Nek ide u efendije i skine rukavice....
Quematro
Svaki svetac ima svoju prošlost i svaki grešnik ima svoju budućnost :)
Thierry.Henry
Ako je istina, onda stvarno glup razlog..svakom ce Bog suditi za njegovo a ti dolazis u UFC,tj Clan si te grupe gdje se promovise nasilje,gole zene itd .tako da ovo je bas da kaze se"preseravanje"
mirex
King_Kenny
...jel zna ovaj veliki musliman da je u islamu zabranjeno udarati ljude sakom u lice i da je to grijeh?...tuce se za pare,mislim da je i to zabranjeno...
Zulfikar
Nema sumnje da je ovaj borilački sport šerijatski strogo zabranjen zbog toga što u sebi sadrži izlaganje samog sebe propasti, uništenju ili čak smrti, pa i ako ne vodi direktno u smrt uzrokuje upropaštavanje unutrašnjih i vanjskih dijelova tijela, a sve ovo je zabranjeno u nedvosmislenim šerijatskim tekstovima. Kaže Uzvišeni: “I sami sebe u propast ne bacajte” (El-Bekara, 195), i kaže: “I sami sebe ne ubijajte” (En-Nisa, 29 Takodjer zabranjeno je biti i dio promocije koja promovise nasilje, gole zene , alkohol , kocku itd. Muslimanu je zabranjeno cak i da bude u dvorani gdje se odvijaju takve i slicne manifestacije. Svaki cent koji zaradi tim borbama ili ptromocijama istih mu je haram. i nema sumnje da je bolje cak i sto bih rekli "kopati kanale", no biti prvak svijeta u UFC, Boksu, K-1 itd. Zbog svega toga mi je jako iritantan taj munaficki odnos raznih Habiba, Islama, Hamzeta i mnogih drugih koji bi da od vjere uzimaju ono sto im odgovara.
King_Kenny
@Zulfikar ...hvala za strucno objasnjenje,ti se sigurno razumijes u to bolje od mene,kao sto se i vidi...uglavnom,bio sam u pravu...lik krsi kamaru islamskih propisa,a ovamo glumi velikog vjernika...to se zove licemjerje,a i to je grijeh ako se ne varam.
Babuka1
Kako je šejhovi, morel se?
C.Banks
Isti slučaj sa našim vehabijama puna im usta harama, šta god progovoriš haram a svi treniraju neke borilačke vještine eno ih svako drugi ide na jiujitsu gdje se lome ekstremiteti u sekundi i ostat sakat doživotno
King_Kenny
@C.Banks ...to prvi put u zivotu cujem da vehabije treniraju jiujitsu i bilo kakve borilacke vjestine...ti si njih zamijenio garant sa ovim bradonjicama sto se furaju na onu dvojicu glavatih repera...oni nisu vehabije,samo su glupi.
C.Banks
Haha ta ti je prejaka dvojica glavatih repera bravo kralju. A imaju Boga mi nekoliko gymova znam nekoliko dobrih momaka što su ludi za fajtom i borilačkim sportovima a vehabije su nisu glupi ko ovi što repere glume haha
King_Kenny
@C.Banks ...e ne znam za te,to je garant neka nova vrsta vehabija,neke "cool vehabije" ili "new age vehabije"...
Ecosport
E jesi glup čečenko
Aha
Twista
Tebi kao muslimanu ne bih trebalo to da smeta, pgotovo ne da sudis! Jer i grjesnik imao svoju buducnost, kao sto i dobar covjek je imao svoju proslost!
ghast0
Bukvalno, grijesio je za sebe ne za mene, tebe ili nekoga drugog. Ako ga postujes kao osobu odes zbog toga.
Turgut2
Evo sad umni šejh kao zna sta je glupo itd. On prato ono sto misli da heste i sta je naucio da ima smisla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti