7

Komentari (7)

rabodimis
I ja letim bolje od ptice al mi niko ne vjeruje.. Razumijem kako ti je..
Shaba
Pa on sam sebi ne vjeruje u ovo sto kaze, al uvjerava sebe i druge da je tako. Donekle ga razumijem,jer samopoudanje je jako bitno za jednog borca, pogotovo ovog nivoa. Onda kad izgubite meceve koji vas unazade prije svega psihicki,ta mentalna snaga , a naravno i srozaju vam krijeru, tad morate naci nesto da vas podigne, da vas vrati u zivot, da vam motiva i snage da se vratite u svjetski vrh. Nista te ne unisti psihicki ko kad te jedan rival odskoluje i to nekoliko puta ko sto mu je uradio Furry. Da je jedan od najboljih nakautera stoji, al ima ispred sebe sigurno Tysona, Luisa,Alija itd. Sve u svemu vise volim gledat nakautere nego takticare.
Catanzaro
Wilder u top tri boksera svih vremena sigurno
makelele
Jes kad bi se šalili
PapaK
Ovaj sebe hvali kao i Ronaldo. Pusti neka te drugi pohvale, medzede.
makelele
ccc puko lik od previse udaraca koje je popio od Kralja Cigana :D Niko nije veci udarac od Tysona i niko nije veci Bokser od Alija
user1676286668
Druže Jel ti znaš peljtu?? Taj gdje udari trava ne raste....heheheh
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.