Bombarderka se skinula i pokazala čime raspolaže, mnogi nisu smjeli da pogledaju njeno "oružje"

Vaganje pred dugo očekivani meč

Bombarderka se skinula i pokazala čime raspolaže, mnogi nisu smjeli da pogledaju njeno "oružje"

Admin Čaušević

Ebanie Bridges će braniti svoju IBF svjetsku titulu u bantam kategoriji protiv japanske borkinje Miyo Yoshide, a na vaganju je pokazala čime raspolaže kada je skinula gornji dio trenerke.

Bridges se prvobitno trebača borila protiv sunarodnjakinje Avril Mathie u događaju koji je nazvan "Bitka grudi" prije nego što se Mathie povula zbo povrede, a Yoshida je u kratkom roku preuzela poziv za borbu.

Plavokosa bombarderka, postala je poznata po svojoj odjeći tijekom vaganja. Ranije je rekla da to ne radi kako bi privukla pažnju za svoju borbu, već da se jednostavno osjeća svojom.

"Za mene je nošenje lijepog kompleta donjeg rublja jednako kao nošenje bikinija", rekla je Bridges ranije te na vaganju pred meč sa Yoshidom nije razočarala.

Ona je nosila čipkasto donje rublje, a kada je skinula trenerku i pokazala svoje grudi mnogi su okrenuli glavu i nisu gledali u smjeru 37-godišnje Australke.

Oglasi

"Vaganje je za mene poput takmičenja u bodybuildingu. Napravim sebi frizuru i našminkam se, nosim slatke gačice i smijesem se pred kamerama", kazala je ona u prošlosti.

Promotor Eddie Hearn bio je prisutan na gavanju a Bridges nije mogla odoljeti ismijavanju odjeće koju je nosio šef događaja.

Bridges ponosno pokazuje svoje tijelo

Hearn je nosio plavi džemper koji se savršeno poklopio sa bojom donjeg rublja 37-godišnje Australke, a ona je objavom na društvenim mrežama napisala da joj se to jako sviđa.

Bridges se u ring vraća nakon godinu dana pauze. Posljednji meč je imala u Leedsu gdje je pobijedila Shannon O'Connel. U međuvremenu je imala i operaciju ruke.

Tokom pauze od borbi uspostavila je i poslovnu saradanju sa Conorom McGregorom. Kontroverzni Irac je želio da ona bude njegova promoterka i ona je vrlo rado pristala na tu ulogu.

Australka koja ima i titulu profesorice matematike je poznata po tome da redovno objavljuje pikatne i sočne fotografije kojim izluđuje svoje fanove.

Top Komentari

RASanticeva
Užasne sise
1 1
user1676286668
Caus udavio majmuna zbog sisa....stari perverznjak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti