Potpuni haos na meču Floyda Mayweathera i unuka slavnog šefa mafije

Obračun u ringu

Potpuni haos na meču Floyda Mayweathera i unuka slavnog šefa mafije

Midhat Šljivak

Bokserska legenda Floyd Mayweather odradio je protekle noći još jedan egzibicioni meč, a protivnik u ringu mu je bio John Gotti III, unuk slavnog šefa mafije i šefa čuvene Gambino porodice koji nosi isto ime. U šestoj rundi nastao je potpuni haos nakon što su timovi oba borca uletjeli u ring.

Egzibicioni duel između legendarnog šampiona Floyda Mayweathera i Johna Gottija III završen je u šestoj rundi nakon općeg haosa unutar ringa.

Nezadovoljan odlukom sudije Kenyyja Baylerssa da zaustavi meč, Gotti je krenuo da se obračuna s Mayweatherom bez ikakvih pravila i došlo je do fizičkog obračuna.

Mayweather nije mirno sve posmatrao već je odlučio uzvratiti napad i 'desnicom' je tokom gužve pogodio Gottija, a u ringu su se našli timovi oba borca koji su se željeli obračunati.

Oglasi

Počelo je naguravanje unutar ringa. Ogroman broj osoba našao se unutra, pale su teške riječi i poneki sitan udarac, no srećom osiguranje je uspjelo zaustaviti još veću katastrofu.

Mnogi su međutim uvjereni kako je kompletna stvar zapravo namještena da bi se publika zainteresovala za egzibicione mečeve koje radi nekadašnji šampion Floyd Mayweather.

On nakon okončanja velike karijere u kojoj nikad nije izgubio (50-0) novac uzima egzibicionim duelima, no ne privlači previše pažnje od strane borilačke javnosti jer se uglavnom bori s momcima koji nisu vrijedni pažnje.

John Gotti III u profesionalnoj bokserskoj karijeri je odradio dva meča i oba je dobio, no njemu je MMA ipak draži i tamo je u šest borbi ostvario učinak od pet pobjeda i poraza.

Ono što privlači veliku pažnju je činjenica da je unuk slavnog mafijaškog šefa Johna Gottija koji je nekada vodio čuvenu Gambino porodicu i jedan je od najvećih kumova svih vremena.

Top Komentari

user1676286668
Mogo bi Floyd malo odmoriti 2 metra ispod zemlje...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi