Čovjek kojeg bi Filip Hrgović 'pojeo za doručak' luduje zbog 'izdaje': "Koji vam je k...c svima?"
Američki teškaš ne može da vjeruje šta mu rade (Foto: Instagram)

Anderson se javio nakon vijesti o hapšenju

Čovjek kojeg bi Filip Hrgović 'pojeo za doručak' luduje zbog 'izdaje': "Koji vam je k...c svima?"

Midhat Šljivak

Neporaženi američki teškaš Jared Anderson (24) ima popriličan niz zakonskih problema. Često je 24-godišnjak iza rešetaka i još mu smeta kada se o tome govori javno.

Jared Anderson nosi nadimak Big Baby, ali morao bi razmisliti da ga promijeni u Bad Boy. Američki bokser često radi nevolje policiji i završava iza rešetaka.

Nakon posljednjeg hapšenja zbog nesavjesne vožnje na njega su drvlje i kamenje bacili i iz promotorske kuće Top Rank. To je ovog boksera itekako razljutilo, posebno jer ga oni predstavljaju.

"Alo, Top Rank, ne znam koji vam je k***c svima. Je li me promovišete ili me pokušavate odvesti na dno? Dovoljno je što svi drugi postavljaju razna sranja. Nemate pojma šta se dešava. Prestanite s tim", poručio je Anderson.

Oglasi

Anderson bi se možda više trebao zabaviti karijerom koja mu je za sada perfektna. Ipak, daleko od toga da je imao ozbiljnog rivala, no Big Baby se smatra novim šampionom iz Sjedinjenih Američkih Država.

Trenutno je 24-godišnjak na omjeru od 16-0. Vlasnik je WBO Internacionalne titule prvaka svijeta, a najveći skalp mu je pobjeda nad nekadašnjim šampionom Charlesom Martinom.

Naredni meč na rasporedu je 13. aprila protiv Belgijanca Ryada Merhyja, čovjeka koji je nedavno uništio hype poznatog Francuza Tonyja Yoke.

Filip Hrgović vs Jared Anderson za IBF pojas?

Hrvatski bokser Filip Hrgović mogao bi se upravo protiv Jareda Andersona boriti za titulu IBF prvaka teške kategorije.

Oglasi

El Animal je nakon pobjede nad Markom de Morijem prozvao upravo Amerikanca. Spreman ga je završiti.

"Jared Anderson je za doručak, nije mu pametno da se bori sa mnom. Svejedno mi je ko će biti tu. Može biti bilo ko, Joshua, Wallin, Frank Sanchez, spreman sam za borbu sa svima. Titula je sljedeća", poručio je Hrgović.

Ipak, mnogo je realnije da narednog ljeta Hrvat boksuje s Anthonyjem Joshuom. To je i najavio prije nekoliko dana i vidjet ćemo hoće li mu se želje ostvariti.

To bi definitivno bila veoma primamljiva borba.

Top Komentari

user1676286668
Dajte ime nekog teskasa poznatog koga je pojeo ovaj vaš recimo bokser...tako je i peljto bio bokser a tuko kuhare i domare
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti