John Fury večeras krenuo na Mikea Tysona na haotičnoj sceni u Saudijskoj Arabiji

Iron Mike 'umirao' od smijeha

John Fury večeras krenuo na Mikea Tysona na haotičnoj sceni u Saudijskoj Arabiji

Midhat Šljivak

Tyson Fury i Francis Ngannou suočili su se večeras pred meč kojeg će u subotu odraditi u Saudijskoj Arabiji. Obojica su najavili nokaut, ali je slavu pokupio otac britanskog boksera John Fury zajedno s Mikeom Tysonom.

Tyson Fury i Francis Ngannou odradili su večeras press konferenciju pred borbu koju će u subotu odraditi u Saudijskoj Arabiji. Oba borca obećala su nokaut, no ponovo su sve oči bile uperene u oca WBC šampiona svijeta Johna Furyja.

On je bio pored svog sina, a u timu Ngannou je sjedio legendarni Mike Tyson. Iskoristio je John šansu da prozove Iron Mikea na borbu.

Kao i uvijek John je napravio pravi show. Mike Tyson nije mogao doći do daha od smijeha, kao i svi prisutni.

"John Fury se ne plaši nikog na ovom svijetu. Onaj koga se plašim je samo Svemogući Bog. Bilo ko na svijetu ko se želi boriti s Johnom Furyjem, izvolite. Šta kažeš, Mike?", pitao je John Fury i nastavio je:

Oglasi

"Ako se ne varam, mi se borimo odmah nakon ovog meča. Gdje god da kažeš doći ću. Ti i ja", vikao je Fury dok je Iron Mike 'umirao od smijeha'.

John Fury je naravno namjerno pravio show kako bi što više promovisao borbu i definitivno je uspio zabaviti čuvenog udarača. Ipak, nema dileme da bi bilo veoma zanimljivo vidjeti njihovu borbu.

Što se tiče borbe između njegovog sina Tysona i nekadašnje MMA zvijezde Francisa Ngannoua ona će se održati u subotu u Rijadu, a program po centralno evropskom vremenu počinje od 18 sati.

Pored glavne borbe večeri tu će biti brojne zanimljive borbe, a borit će se ovi bokseri:

Jack McGann vs. Alcibiade Duran
Moses Itauma vs. Istvan Bernath
Arslanbek Makhmudov vs. Junior Anthony Wright
Martin Bakole vs. Carlos Takam
Fabio Wardley vs. David Adeleye
Joseph Parker vs. Simon Kean
Tyon Fury vs. Francis Ngannou

Top Komentari

user1644750016
PRAVDA ZA PALESTINU
0 0
user1676107211
Klasicni engleski moron sa debilnim glasom i naglaskom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi