Joshua o ponudi za Furyja: Ponekad se pitam, zašto pričam takva sr**a?

Šampion se oglasio

Joshua o ponudi za Furyja: Ponekad se pitam, zašto pričam takva sr**a?

Midhat Šljivak

Anthony Joshua ponudio je javno svoje usluge Tysonu Furyju kako bi srušio Deontayja Wildera u borbi za WBC naslov prvaka svijeta.

Joshua je u izjavi za Sky Sports ponudio Kralju Cigana da mu pomogne u pripremama za meč, ali se očigledno veoma brzo pokajao i to nakon što je Fury prihvatio ponudu.

Sada se javno pokajao za ponudu koju je poslao, ali nije odustao od ideje za sparing.

"Izgovorio sam dosta sranja i kad pogledam nazad pomislim, zašto sam to rekao? Sada ćemo morati konstantno da pričamo o tome", rekao je Joshua i zatim je ponudio objašnjenje za svoju ponudu.

"Fury je vrhunski borac kao i ja, ali uvijek pokušavam postati još bolji. Sparing sa Furyjem bi me učinio još boljim. Mogu još dosta toga naučiti. Prilika da sparingujem s njim bi bila dobra i za mene", istakao je Joshua.

Top Komentari

Mele
Naravno ucis od njega, otkrivas njegove slabosti za eventualni mec, a mislis da ces njega lakse nabubati nego Wildera, pa on nema ni 20 % boksera u sebi, mase ko ppicckkiiica rukama, kako je nokautirao toliko ljudi, ni sam ne vjerujem.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi