Kad izazivač u teškoj kategoriji upozna izazivača u "slamka" kategoriji...
(Foto: Twitter) Mark Anthony Barriga će se u Los Angelesu boriti za upražnjenu titulu IBF prvaka svijeta u svojoj kategoriji

Fotografija postala viralni hit

Kad izazivač u teškoj kategoriji upozna izazivača u "slamka" kategoriji...

U noći sa subote na nedjelju konačno ćemo vidjeti "sudar titana", meč Deontayja Wildera i Tysona Furyja.

U Los Angelesu će se tada održati dugo očekivani meč dva neporažena teškaša, a na stolu će biti Wilderov pojas WBC prvaka svijeta.

Prije nego što u ring uđu Wilder i Fury ljubitelji boksa će moći uživati u nekoliko sjajnih uvodnih borbi, pa će se tako Filipinac Mark Anthony Barriga u Los Angelesu boriti za upražnjenu titulu IBF prvaka svijeta u najmanjoj kategoriji, "slamka" ili "mini muha" kategoriji.

Prije par dana su se Fury i Barriga i upoznali, a njihova zajednička fotografija je postala viralni hit.

Barriga je visok 157cm i težak manje od 50 kilograma, dok Tyson Fury spada u grdosije i među teškašima, s obzirom da se radi o bokseru visokom 205cm i teškom 115-120 kilograma.

Top Komentari

avatar
Veća mu šaka od njegove glave haha
4 0
adis_D11
Jbt ja bi se smio pobit s ovim malim. Hahahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi