Ko je desetogodišnji mišićavi dječak koji je privukao veliku pažnju zbog svog izgleda?

Fotografije postale viralne

Ko je desetogodišnji mišićavi dječak koji je privukao veliku pažnju zbog svog izgleda?

Admin Čaušević

Fotografije desetogodišnjeg dječaka koji pokazuje svoje mišićavo tijelo izazvale su veliku pažnju na društvenim mrežama, pogotovo u Aziji. 

Radi se o dječaku iz Vijetnama koji se zove Nguyen Hoang Nam, njegovi roditelji tvrde da je uvijek imao veće mišiće u odnosu na svoje vršnjake.

Prilikom rođenja doktori su ustanovili da ima veće mišiće u odnosu na ostale bebe. Kada je napunio šest godina njegovo tijelo je bilo "isklesano" pa su ga roditelji odveli na ljekarski pregled.

Ustanovljeno je da se iza impresivne fizonomije ovog dječaka krije tzv. Supermenov sindrom, odnosno kromosomski poremećaj s vrlo različitim simptomima.

"Kada je Hoang Nam imao šest godina njegovi mišići su bili jasno razvijeni. Nakon odrađenih pregleda ljekari su rekli da Supermenov sindrom čini da mu mišići raste. Na sreću to ne utiče na njegovo zdravlje", ispričala je Kim Uyen, dječakova baka.

Ovaj dječak privlači pažnju gdje se god pojavi, a čak su i pojedini influenceri tražili od njega da se pojavi na zajedničkim fotografijama, međutim njegovi roditelji su to odbili jer se boje da mu previše pažnje može naštetiti.

Inače, roditeljima su se javio i profesionalni bodybuilder iz Dong Naija i tražio dozvolu za treniranje kako bi se dječakova dobra genetika iskoristila na pozitivan način. Roditelji su pristali, trenirao je tri mjeseca, a onda se vratio kući jer mu je previše nedostajala porodica.

Top Komentari

Goran3
Pa ja vece misice imam od ovog malca razbio bi ga jedan na jedan
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi