16

Komentari (16)

Mele
Ne znam sta pisete za ovog talibana i teroristu, koi kolje i ubija djecu i zene u Ukranini, zajedno sa svojim placenicima, bombarduje skole, vrtvice itd. Tjeraju djecu da pjevaju o njemu, da se zahvaljuju za slatkise, ma dno dna, nije vrijedan da mu se ime spomene. Pisite o MMA borcu, ali ovog ser onju, ne spominjite, ne stavljajte slike, povraca mi se kad ga vidim.
samww2
Tik tok military gay influenseri
hake
Ovaj Chimaev je siroče u glavi!
CD84
Suspendovati iz sporta!
kenny
NKZ1922
Zar Kadyrov nije u Mariupolju na liniji hahahaha
enko
Izgleda da je nageo nazad,prpa guzici.
denimen9
Vagabundo88
A nije ti bio "fuj" kad je njegov caca ratovao za vas mudzahedine u BIH? Zanimljivo kako se balije "prodaju", staju na stranu USA koja je glavni saveznik Izraela koji terorise palestince (koji su muslimani).. Ubija vas mrznja.
denimen9
@Vagabundo88 vidim našao si nekoga da ti opet profil napravi. Osjeti se napredak u tvom razvoju,. Svaka čast.
Lenox
Yebo ti Rus materešinu po sred anusa vlaškog sa grozdovima. Ratovali su i rusi pa ima groblje, posjeti ih i popišaj se usput na njih.
BHparola
@Vagabundo88 Njegov caca nije on, njegov caca je ratovao protiv rusa i samo se branili tad, sad dobri s rusima i sad bi i oni napadovali, svi sto napadaju su kaki od ljudi, svejedno koja drzava ili religija, a svi dobro znaju, da su se bosanci samo branili protiv dusmana, nikad bosna nikog nije napadala, zasto? posto imamo najljepsu zemlju na svijetu i ne treba nam nista drugo, a svi drugi zele bosnu, pa zasto je to tako, od bosanca niko nije ponosniji, neki bosanci to i ne vide, sta mi imamo, za mene raj u paklu od zemlje
Zulfikar
Ciji caca je ratovao sa mudzahidima u BiH??? Ja znam da su Kadirovog oca ubili mudzahidi jer je izdajnik bas kao i ovaj sin njegov kojeg i danas od milja zovu ker. Da je bio u BiH to prvi put cujem jer znam sigurno da nije bio u Odredu El-Mudzahidin a sad mozda je bio sa Rusima u Višegradu ?.
kenny
@Vagabundo88 **** te svako jesi glup
Mackintosh
@Zulfikar A Tatari, Dagestanci, Baskiri, jesul i oni kerovi? Islamski svijet je u najvecoj mjeri uz Ruse. 90% podrzava Cecene i Kadirova.
Zulfikar
Pitaj Tatare sa Krima jesu li uz Rusiju ili Ukrajinu pa mi se javi. Kakvih sve mozgova ovdje ima da insan ne povjeruje. Musliman treba da podrzava istinu i bude dio iste a ne da slijedi vecinu jer danas ko slijedi vecinu znaj sigurno da luta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.