9

Komentari (9)

Zoilomas
Ljudi umiru u svakom sportu, to je istina, gledam neki dan neka zena otisla na yogu malo na rastezanje i snimala se dok je trenerica stavlja u neku pozu gdje je savila kicmu naopako i cap puce kicma zena se poce tresti i pade ko mokar trulex na plocice i to je to. Znaci sveki sport moze obo doprinijeti cak i igranje karti moze prouzrokovati srcane udare.
Shaba
Ono sto sam sinoc cito je da je vuko neki ugrusak od prije u mozgu i da je on bio uzrok cudnog ponasanja i smrti. Covjek je bio apsolutno dominantan na ovom mecu i nije pretrpio nikakva ostecenja. Sad se postavlja pitanje ko je odgovoran, jer borci prodju preglede posle svakog meca da se preveniraju upravo ovakve stvari. Sve u svemu tuga, ugasen je jedan mlad zivot za rad glupe floskule "nije ti nista, dobar si" il "nije mi nista, super se osjecam" a vamo felga na glavi.
SEJFUDIBIKODZE
i kaze se daje boks plemenita vjestina,udaranje momka u glavu plemenito
Ado_GTI
Ado_GTI
SeoRusilac
Najtužniji sport
tip
Odvratan sport.
Bhf111
Kako glup sport, fuj
demar
ma ****s ovaj sport
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.