7

Komentari (7)

Mele
Sa 500, pa hajde, tu smo negdje,toliko i ja sam kresnuo, on kao poznat, mozda nekoliko 1000 da je imao.
SA1921BA
E cuj milion...hahahha sta ima još? ...HrrrRRRakkKK...Pljuc
@rm1n
Tuče ko Musemić ??????
Zoilomas
Laze ba znas kolko vremena treba da neko bude s 10 milja razlicitih zena daj ba neki ljudi za jednom pate cijeli zivot a neki se za****vaju i doguraju na 100 pa se zaljube a on kao 10 milja i kloc pa sta si ih kupio s ulice ko snijeg sol u pm. Ovaj nema dovoljno mozga da sastavi dvije recenice od kolicine kokaina kolko je smrko u zivotu a kamo li da se sjeti 10 milja zena. On je udaro jednu dasku dok je bio na mjesenu mislio da udara sve po spisku.
789012455
Sportski portal ,a piše o ovome ,nigdje veze
MaDaj
brate ovo nije ni S od Sportski ... i hajde sve to nego bacaju sliku na kojoj je sa cerkom Hulk Hogana kao u fazonu jedna od djevojaka koju je roknu hahahahhahahahaha
irnes4
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.