Nezadovoljni Vaso Bakočević novinarima prijeti zavrtanjem ušiju: "Snimat ću kako mjauču i mekeću"

Nije mogao svariti naslove

Nezadovoljni Vaso Bakočević novinarima prijeti zavrtanjem ušiju: "Snimat ću kako mjauču i mekeću"

Midhat Šljivak

Vaso Bakočević je prošle subote poražen na FNC 13 eventu u Beogradu, a u drugoj rundi ga je rear naked chokeom završio hrvatsko-argentinski borac Francisco Barrio. Bakočević nije zadovoljan pisanjima novinara o njegovom porazu, pa im je odlučio zaprijetiti batinama.

Vaso Bakočević najavljivao je veliki revanš protiv hrvatsko-argentinskog borca Francisca Barrija u Beogradu. Tvrdio je Crnogorac kako će 'otkinuti glavu' svom rivalu koji ga je prije dvije godine dobio nakon što se ovaj povrijedio u oktagonu.

Međutim, najave 'Psihopate' van oktagona nisu pratile ono što se dešavalo u njemu. Popularni Croata ga je završio u drugoj rundi, a brojni mediji su njegovu pobjedu nad Bakočevićem vidjeli kao dominantnu.

To se 34-godišnjaku ne dopada. Odlučio je zaprijetiti novinarima kako će im 'zavrnuti uši' zbog naslova.

"Novinarske smrdine koje me mole za intervjue i poslije stavljaju jajarske naslove kao da me onaj papan izdominirao i poigrao se sa mnom, a ne jedva preživio i pobijedio, sljedeći put će da dobiju intervju, ali prije toga ću da im zavrćem uši i onda će da mjauču i mekeću, a to ćemo da snimamo mojom kamerom. Jajare raspale", poruka je ovog MMA borca.

Oglasi

Tako je 'Psihopata' odlučio da zaprijeti novinarima kako se neće dobro provesti kada ih on vidi, ali teško je vjerovati da bi se neko od njih previše uplašio Bakočevića bez obzira što je 'školovan' MMA borac.

Crnogorac s beogradskom adresom je protiv Croate upisao svoj 24. poraz u MMA karijeri u kojoj ima 43 pobjede i nakon ove borbe je najavio kako ide dalje još jače i da sprema nove spektakle.

Zainteresovan je Bakočević za novi meč s Croatom, a mogući rival mu je još jedan hrvatski borac Filip Pejić s kojim već duže vremena vodi rat na društvenim mrežama.

Ruka za njihov duel već je pružena, Pejić je trenutno van oktagona, no nema dileme da bi duel njega i Bakočevića izazvao ogromno interesovanje regionalnih medija, baš kao i duel s Croatom.

Top Komentari

rabodimis
E cuj "jedva prezivio i pobijedio"... u drugoj rundi.. XD Vaso ne galami bezveze, zovnuce ti ljudi Croatu, ubice opet hljeb u tebi...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti