Najzlobniji saigrač na svijetu stiže iz slavnog kluba: Čim vidi grešku konkurenta odmah ga ismijava

Kamere su sve snimile

Najzlobniji saigrač na svijetu stiže iz slavnog kluba: Čim vidi grešku konkurenta odmah ga ismijava

Admin Čaušević

Na utakmici Premiershipa Luton - Arsenal koju su Topnici dobili teškom mukom sa 4:3 najbolje se moglo vidjeti kako to izgleda kada u svlačionici jednog tima do izražaja dođe ljubomora. 

Aaron Ramsdale se počeo smijati Davidu Rayi nakon što je starter Topnica protiv Lutona dva puta napravio ogromne greške koje su na kraju skupo mogle koštati lidera Premiershipa.

Arsenal je poslije preokrat pobijedio Luton sa 4:3 na Kenilworth Roadu zahvaljujući gola Declana Ricea u 97. minuti koji je Topnike doveo na pet bodova prednosti u odnosu na konkurenciju.

Dok Raya nije bio kriv za vodeći gol Šeširdžija u prvom poluvremenu, ovaj golman je napravio veliku pogrešku za drugi gol, a trebao je puno bolje reagovati i kod trećeg gola.

Španac je doveden na veliko iznenađenje s obzirom na Ramsdaleovu impresivnu formu, ali se vrlo brzo nametnuo te je u posljednje vrijeme skinuo Engleza s gola.

Oglasi

Svi koji su gledali prijenos utakmice odmah su primijetili da se Ramsdale smijao kod trećeg gola Lutona,, ali je brzo skinuo osmijeh kada je shvatio da su kamere uprte u njega.

Trener Arsenala Mikel Arteta odbio je čak i razgovarati o Rayinom nastupu, rekavši samo kratku rečenicu: "Tako sam sretan s cijelom ekipom."

Bio je malo otvoreniji po tom pitanju na konferenciji za novinare nakon utakmice, rekavši: "Moramo bolje braniti situacije kao tima Postoje određene stvari koje dovode do primanja golova."

"Ne radi se o okrivljavanju. Nikada to nismo radili i nećemo ni sada", poručio je španski trener.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ramsdale je branio u prva četiri kola Premiershipa poslije čega je preselio na klupu, dok je Raya preuzeo "jedinicu" u svoje ruke. Englez je posljednji put na golu stajao prtoiv Brentforda krajem novembra.

Razlog zašto Raya nije branio na tom meču je činjenica da je njegov igrački karton u vlasništvu Brentforda te da u Arsenalu brani kao posuđen igrač.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realista1982
Čuj sjedi na klupi a ismijava ovog,koji igra ...?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti