Bezobrazluk bez granica: Svijet šokiran "potezom" sa zagrijavanja čovjeka od 120.000 sedmično

Navijači traže momentalno tjeranje iz kluba

Bezobrazluk bez granica: Svijet šokiran "potezom" sa zagrijavanja čovjeka od 120.000 sedmično

Admin Čaušević

Posljednjih dan 2022. godine donio je vrlo vjerovatno najbezobrazniji potez tokom zagrijavanja u posljednjih nekoliko godina. Glavni akter je čovjek koji sedmično zaradi nevjerovatnih 135.000 eura sedmično.

Navijači Evertona mole klub da se riješi 25 miliona eura plaćenog Abdoulayea Doucourea nakon njegovog sramotnog zagrijavanja prije remija protiv Manchester Cityja (1:1).

Doucoure se pridružio Karamelama 2020. u transferu vrijednom 25 miliona eura iz Watforda, ali navijači kluba sa Merseysidea žele da ode u januaru nakon njegovih najnovijih neslanih poteza.

Iskusni veznjak je osjetio bijes navijač koji su ga primijetili kako se ne trudi učestvovati u dodavanju sa saigračima prije duela protiv Građana.

Dok su njegovi saigrači dodavali loptu jedni drugima u pripremama za novogodišnju utakmicu, veznjak je ležerno sjedio na lopti naizgled bez ikakvih briga.

Oglasi

Ali njegovo nemarno zagrijavanje razljutilo je navijače Evertona koji su pohitili Twitter kako bi pozvali klub da otjera internacionalca iz Malija, a jedan navijač je ljutito rekao:
"Gdje je odgovornost osoblja ili drugih igrača? Ovo je neugodno."

Drugi navijač je bjesnio: "Sve izgleda napola glupo. Ali da, ovo je neprihvatljivo." A treći je izjavio: "Odvedite ga što prije."

Četvrti korisnik molio je trenera Franka Lamparda da izbaci Doucourea prije utakmice: "Lamparde, saberi se i naruči mu taksi prije početka utakmice, nadam se da će biti otjeran u janaura, jedan od glavnih razloga zašto smo tu gdje jesmo su."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč na Etihadu je na kraju završen rezultatom 1:1, a interesantno da je veznjak iz Malija dobio priliku za igru jer je nastupio u sudijskoj nadoknadi i na terenu je proveo nekoliko minuta.

Karemele su osvojile vrijedan bod, ali su i dalje nastavili seriju loših rezlutata i trenutno su na pet mečeva bez pobjede u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi