Abdulah Ibraković među kandidatima za klupu Vojvodine

Osim Ibrakovića u kombinaciji za šefa struke Lala je i Amar Osim

Abdulah Ibraković među kandidatima za klupu Vojvodine

Iako se do prije nekoliko dana smatralo da je Dragan Okuka gotovo sigurno novi trener Vojvodine, od toga neće biti ništa, pa su se popularne Lale okrenule drugim kandidatima za mjesto glavnog stratega.

Tako je portal Butasport.rs saopštio da je među najozbiljnijim kandidatima za novog trenera Vojvodine i bh. stručnjak Amar Osim.

Danas su Novosti.rs, međutim, među trenere koji su u "kombinaciji" za klupu Voše uvrstile još jednog bh. stručnjaka, Abdulaha Ibrakovića.

Kako navode na ovom portalu sportski direktor Vojvodine Saša Drakulović je potvrdio da će uskoro biti poznato ime nogov trenera Lala, ali nije želio govoriti o detaljima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Navodno su u kombinaciji za novog šefa struke Dragan Gaga Radojčić, Abdulah Ibraković, šampionski direktor Sarajeva, trener u BiH i Austriji, njegov zemljak Amar Osim, Milorad Kosanović, Nenad Lalatović, Radoslav Batak i Ilija Stolica", piše portal Novosti.rs

Inače, posljednji trenerski angažman Abdulaha Ibrakovića je bio onaj na klupi austrijskog Kapfenberga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi