Abdulahović i Šarkanj pojačali BFK Simm Bau

Klub potvrdio

Abdulahović i Šarkanj pojačali BFK Simm Bau

H. Zilić

BFK Simm Bau potvrdio je još dva transfera pred start nove sezone u Prvoj ligi FBiH.

Tim su pojačali golmani Tarik Abdulahović i Tin Šarkanj, a ovu informaciju potvrdio je BFK Simm Bau na svojim zvaničnim stranicama.

"Tin Šarkanj je devetnaestogodišnji hrvatski internacionalac i dolazi nam iz B momčadi Dinamo Zagreba. Prethodno je prošao sve omladinske selekcije Dinamo Zagreba. Tin je prethodnu sezonu nastupao kao posuđen igrač u ekipi NK Dugo Selo.

Tarik Abdulahović nam dolazi iz Fudbalskog kluba Krupa. Prije Krupe, Abdulahović je nastupao još za FK Olimpik, Mladost iz Kaknja, te Igman iz Konjica, a u Omladinskoj ligi je nastupao za FK Željezničar i FK Sarajevo. Abdulahović ima 23 godine i visok je 193 cm.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tarik i Tin, dobro nam došli", stoji u saopštenju BFK Simm Bau.

[facebook]https://www.facebook.com/bfksimmbau/photos/pcb.1868988383282655/1868982236616603/[/facebook]

Top Komentari

Brazuka
Stari plaća za sina dobro je uspio haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti