Slovački fudbaler otkrio Balotellijeve ludorije za koje malo ko zna: "Pao je snijeg i Mario zove..."

Prisjetio se ludih momenata

Slovački fudbaler otkrio Balotellijeve ludorije za koje malo ko zna: "Pao je snijeg i Mario zove..."

Haris Zilić

Mario Balotelli je pored odličnih partija na terenu često dolazio u centar pažnje zbog svog ponašanja koje je na momente bilo i čudno, ali jednostavno takav je bio italijanski napadač.

Na jednom od treninga nije znao da obuče prsluk za treniranje što je postalo hit na internetu, a sada je otkriven i još jedan detalj iz njegove burne karijere.

Slovački iskusni fudbaler Juraj Kucka (35) u jednom intervjuu za slovačke medije govorio je o vremenu dok je igrao sa Balotellijem.

Kucka je rekao da je to bilo nevjerovatno iskustvo jer je Mario totalno lud momak.

"Sjećam se jedno jutro, trebamo na trening, a bila je zima, malo je snijeg napadalo u italiji možda svega 4-5 cm i stigao je jutarnji poziv", rekao je Kucka i nastavio:

"Vidim Balotelli zove, upitao me mogu li doći do njegove garaže jer ne zna očistiti snijeg. Nevjerovatne su to bile stiuacije. Mislio sam da se čovjek zeza, ali zaista nije znao šta će, malo snijega je bilo ispred garaže."

Oglasi

Slovak se tako prisjetio jedne scene dok je bio član Milana.

Inače, kucka i Balotelli su svlačionicu Rossonera dijelili 2015. godine.

"Posebno je bilo zanimljivo jer Balotelli nije htio da dođe na trening, kao ne može od snijega", dodao je slovački fudbaler u pomenutom intervju i otkrio još jedan detalj vezan za Balotellija.

"Dok je trener nešto objašnjavao uvijek se smijao, na terenu psoebno kada radimo vježbe."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mario Balotelli je danas član Siona, dok se Kucka vratio u Slovačku gdje nosi dres Slovana.

Nema kluba gdje Balotelli nije volio da bude u centru pažnje, a očigledno ima dosta tih situacija za koje se malo zna, poput ove iz vremena dok je igrao za AC Milan.

Top Komentari

AmellemA
Uđoše, pa pobjegoše. Najluđe su Horde Zla.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi