Izbjegla je veliku sramotu: Djevojka koja je nosila trofej igračima Milana nije gledala kuda ide

Dobro je prošla na kraju

Izbjegla je veliku sramotu: Djevojka koja je nosila trofej igračima Milana nije gledala kuda ide

E. Čaušević

Fudbaleri Milan jučer su po prvi put nakon 2011. godine uspjeli da osvoje titulu prvaka Italije.

Na San Siru su 11 godina čekali da Milan osvoji novi Scudetto i konačno su uspjeli da ostvare svoj cilj iako im to pred početak sezone niko nije predviđao.

Milan je jučer u gostima pobijedio Sassuolo sa 3:0 čime je osigurao titulu prvaka Italije pred punim Mapei stadionom na kojem je bilo preko 20.000 navijača gostujućeg kluba.

Igračima Milana je uručen pehar na kraju utakmice, ali je sve moglo krenuti po zlu zbog djevojke koja je nosila trofej.

Naime, kamere su snimile trenutak dok je djevojka nosila trofej na teren i prilikom izlaska iz tunela udarila je njim u baner koji je tu bio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na svu sreću izbjegla je potpunu sramotu i na stadionu niko nije ni shvatio šta se desilo. Ipak, kamere su sve to uspjele da snime, a očekivao taj video postao je hit na društvenim mrežama.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi