Postignut dogovor: Uz pomoć Kaladzea, Milan dobio novo pojačanje

Gruzijac stiže na San Siro

Postignut dogovor: Uz pomoć Kaladzea, Milan dobio novo pojačanje

E. Škorić

Prema pisanju medija u Rusiji, Milan je dogovorio sve uslove s veznjakom Rubin Kazana.

Gruzijski reprezentativac Kvicha Kvaratskhelia pojačat će Milan, nakon što je dogovorio sve uslvoe sa italijanskim klubom, a stiglo je i zeleno svjetlo od strane ruskog kluba.

Njega je pokušavala dovesti Borussia iz Moenchengladbacha, ali je u sve prste umiješao i nekadašnji igrač Milana Kakha Kaladze, koji je pomogao klubu da angažuje veznjaka.

Kvaratskhelia ima samo 20 godina i igra na poziciji lijevog krila, ali takođe može da igra i na desnoj strani i iza napadača. Jedan takav igrač je bio neophodan Milanu, koji traga za desnim krilom i za ofanzivnim veznjakom nakon odlaska Hakana Calhanoglua.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kvaratskhelia je u dresu Gruzije odigrao osam utakmica, a član ruskog Rubina je od 2019. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Kakav Kaladze,kakav potpis....Milan pregovara sa preko 30 igrača momentalno,pregovara,ne uzima pod ugovor.Tako ste neozbiljni kod ovih bombastičnih naslova da je to strašno....pogotovo kod BiH igrača....užas!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi